Jelentkezés

 

A Középiskolás Program következő kiemelt felvételi időszaka 2015. december 1-től 2016. január 24-ig tartott. Több diák, iskola és pedagógus kérésére pótjelentkezést hirdettünk meg 2016. január 31-ig. E-learning kurzusaink legközelebb február 1-jén indulnak. A felvételt nyert diákok szabadon választhatnak, melyiket szeretnék végezni.

 

A Programba folyamatosan, a kiemelt felvételi időszakokon kívül is várjuk a jelentkezéseket! A szombati tréningekbe félév közben bármikor, e-learning kurzusainkhoz 8 hetente van lehetőség becsatlakozni.

 

A jelentkezés feltétele:

 

1.) egy szabadon választott olvasmány rövid, írásbeli összefoglalása 1-1,5 gépelt oldal terjedelemben*. Az összefoglalóban a könyv rövid ismertetését várjuk, különös hangsúllyal a személyes véleményedre. A kötelező olvasmányok "olvasónaplószerű" leírása helyett arra vagyunk kíváncsiak, miért képvisel számodra értéket a választott könyv.

 

* Általános formázási követelmények a Wordben: Times New Roman betűtípus, 1,5 sorköz, 12-es betűméret, sorkizárt igazítás. A fogalmazás, valamint a csatolt fájl neve egyaránt tartalmazza a pályázó nevét!

 

2.) az itt elérhető pályázati adatlap kitöltése

 

FIGYELEM! A fogalmazást korábban olvasott könyvből is írhatod, az azonban nem lehet középiskolai kötelező olvasmány. A könyvélményedet a saját gépeden szövegszerkesztőben készítsd el (pl. word) és ezután töltsd fel a pályázati adatlapod megfelelő helyére. A pályázatod elküldését követően legkésőbb a jelentkezési határidőt követő 2 héten belül e-mailben értesítünk a felvételi eredményedről. (kiemelt jelentkezési időszakon kívül, félév közben legfeljebb 10 munkanapon belül)